20 июл. 2008 г., 11:48

* * * 

  Поэзия
609 0 0
Колко злоба, ярост и мъка има на тази земя,
има едно чувство любов,
но къде ли е то, или
като надежда-мечта отлетя?
Може би това му трябва на света...
Оставете, нека летя!

© Светлин Симов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??