20 дек. 2012 г., 10:00

* * * 

  Поэзия » Другая
410 0 0

отдавна...

гадаем си и тайните,

и помислите,

откриваме си 

и лъжите,

и мечтите,

за какво да се залъгваме,

щом отвсякъде личи ни,

себе си

можем да излъжем,

но един друг

не можем да се заблудим...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??