16 дек. 2010 г., 14:46

* * * 

  Поэзия » Любовная
684 0 3

Хей, ти. Да, точно ти.

Ти, който сърцето ми на прах разби.

Видя ме, нали?

Хубаво ме погледни.

Виждаш ли сълзите?

Да, тези, който падат от моите очи.

Добре ги запомни! Не ще ги видиш повече ти.

Ще платиш висока цена за всяка една моя сълза.

 

 

 

 

© Йолина Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??