Животът ми е низ от запетаи,
но точката къде да сложа?
Въпросът не е лесен - пали
и с удивителен не мога.
Тирето криволичи в тъмни краски
целувката е сложно съществително
безумно двоеточие ме гали,
а ти с букви ме обличаш.
Върви, в граматиката куцам
не зная как да те опиша.
Но ако можеш пък да смяташ - давай
1 плюс 2 е три
А ако някой е излишен?
© Наталия Божилова Все права защищены