Да се чете с лека садо-мазо ирония :)
Черни силиконови чорапи.
(със дантела)
Черно и оскъдно и бельото.
Токчетата - шпаги и високи.
Нямам друго нищо под палтото.
Черен лак на ноктите.
(цъфти ми)
Черна чантичка. Омайно я поклащам.
Нося си и белезници.
Не, не питай. (Теб ще хващам).
Отвори най-сетне. Зима е.
(студена)
Ще скрежасам, чакайки те вън.
Ще завариш снежна статуя.
Вътрешно горя (като във сън).
Устремен и радостен отваряш ми.
(шокиран си)
Под палтото поглед - цял замръзваш.
Удивен, безмълвен питаш ме
кой коварен Дядо Мраз ме спусна.
Онзи мил, любезен старец, да.
(сатанист е май)
Кърваво-готически облечен.
От еленчето юзда подаде ми,
теб да впрягам цяла вечер.
Кървава коса размятам.
(огнена)
Устни бавно в тебе впивам.
И червилото е кърваво.
Зад гърба ми е камшика.
Тази нощ готов ли си?
(и още питам!?)
За разпятие във мойте ласки.
Цял ще те изпия, вярвай ми.
Днес ще проумееш що са страсти.
Чакай да си взема чантата.
(със белезниците)
Примирен, покорен си и чакаш.
Всъщност... аз съм ти на гости.
Няма накъде да ми избягаш.
Промо-пакет с: Черна Снежанка
© Мила Нежна Все права защищены