19 нояб. 2005 г., 13:50

А можеше да си с мен 

  Поэзия
718 0 1
Погледни назад и ще ме видиш...
Днес съм с друг,а вчера исках теб!...
Какъв глупак си само...не разбра,
че можеше да съм твоя, а ме изтърва.
Аз желаех теб и ти го казах.
Целувах теб в сънищата си,
но ти се правеше, че не забелязваш това,
което изрекох не веднъж.
А много пъти...
Не си мисли, че съжалявам.
Не съжалявам, че давам глас на желанията си!
Ще съжаляваш ти, когато осъзнаеш,
че с друга няма да си това,
което с мен можеше да си...
Различна съм и ти го знаеш...
Не съм като другите около теб...Нали?
Познавам те до толкова, че зная как би
реагирал на моите думи...
И пак ти казвам, че те искам,
но искам да не вярваш в това!
Не позволявам, когато искам, да не
получавам заради чужда суета...!

© Веси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Браво Но това стихче май ми е доста познато Въпреки това мисля,че заслужава 6
Предложения
: ??:??