26 мая 2006 г., 23:56

А тя се беше изсмяла 

  Поэзия
735 0 2
А тя се беше изсмяла

Ето го действие първо
Тъй какво ви пиша
Сърцето мое е мъртво

От огън въздишам
Но на момента се реших
Любовта да опиша

Тъй ,просто в стих
Ако зная на коя
Изпратил го бих

Ако знаеше тя
Как я обичам и моля
Да сбъдне мойта мечта

Вече сме действие второ
Пратих го на красиво момиче
И зачаках доволно

Дано да ме заобича
Тъй както обичах я аз
Съдбата така да се стича

Но ни вест ,ни звук ,ни глас
Не получих никакъв знак
Минаваха час подир час

Аз се реших да опитам пак
Но съжалявам за което
Отговорът съвсем не беше драг

И вече сме действие трето
Беше го чела ,но не казва
Може би ще ми разбие сърцето

Все пак можеше да приказва
Защо се беше скатала ?
Защо така ме отрязва

Една приятелка я беше издала
Чели и го бяха на глас
А тя се беше изсмяла

пп: ползвал съм стила на Данте ,дано ви хареса
пп2: не пишете стихове на любимия си човек !!!

© Христо Андонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??