9 авг. 2012 г., 11:37  

Абсурден учебник 

  Поэзия » Гражданская
342 0 0

Българската учебникарска мафия

произвежда учебници порнография.

Как банкянският "супермен"

допуска да се говори за сутиен

в учебник по български език?

А Игнатов що за политик

е, щом възпитава в еротомания децата?

Хора, спрете това, върнете светлината,

върнете чистотата в детските сърца,

че това са нашите собствени деца!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??