29 мар. 2008 г., 12:34

* * * 

  Поэзия » Эротическая
1124 0 5

Полъх от парфюм... това след теб остана,

усмивка потайна, открадната в миг,

въздушна целувка, във шепи събрана

и спомен за страст, тишината разкъсала с вик...

© Венцислав Димов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??