13 янв. 2007 г., 01:10

Ах,как искам... 

  Поэзия
517 0 5
Ах, как искам да върна времето,
поне за малко, да го върна назад,
за да махна хомота си от раменете
и си припомня любовта!

Ах, как искам да изкрещя на хълма
и с този крясък един,
да разкъсам оковите на душата,
да покажа на сърцето, че съм жива!

Ах, горещо се моля -
в този свят огромен, странен и объркан,
някой да седне до просяка /до мене/
и да му даде трохичка любов, или капчица разбиране!
11.01.2007g.



© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??