Животът е прекрасен,
искам да е вечно лято!
Да виждам птиците в небето,
летящи във въздуха на ято.
Да галя морските вълни,
а пясъкът да шумоли под моите пети.
Да се разхождам с рошава коса,
и да се любувам на света.
Благодаря ти, мило лято, за твоя бриз красив,
навяващ ми в сърцето спомен закачлив!
Да бъде всеки ден благословен
и всеки малък миг- прекрасен, съкровен.
Да вдъхваме любов и светлина,
да бъдем радостни на Общата Земя!
© Елена Трендафилова Все права защищены