27 дек. 2009 г., 14:30

Ако искаш 

  Поэзия » Любовная
493 0 0

Няма друга сила, която
да е така красива,
романтична, магнетична,
огнен вулкан, стопяващ всеки лед.
Няма друго по-щастливо 
от доброто чувство в нечии очи.
Няма друго по-вълшебно от 
сексапила, ескалирал в танца на душите
и допира на горещи ръце.
Ако искаш да си и да останеш в космоса,
приюти любовта в своето сърце.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??