Само днес тъпчи ме, позволявам,
нямам сили да се съпротивлявам!
Удряй, груби думи говори,
раната все някога ще се затвори!
Не искам отговори на "Защо?",
не питам, не говоря и не споря;
говори си, наранявай... но
няма да чуеш извинявай.
Искаше ми се да е различно,
по онзи начин пак да те обичам,
не го приемай лично,
просто спрях на тебе да приличам.
Но знаеш ли... по-силна ме направи,
мога с всичко да се справям,
и макар да няма как да те забравя,
ако падна - пак ще се изправя!
© Бездарна Все права защищены