6 апр. 2006 г., 11:28

Ако сгреша 

  Поэзия
741 0 4
Ами ако сгреша,без да се боря
и после цял живот съжалявам за това,
ако ти си мъжа,когото ще обичам и сега,и когато умра.
Ако сгреша...
Ако си отидеш,а немога да те спра,
как да вярвам,че няма да сгреша,
как като година след година досега
се връщам все към теб,след всяка загуба,след всеки провал.
Ако сгреша, и си отида без да видиш,
че досега на прага ти стоя,
ако сгреша,ти няма да знаеш за това,
защото ще си отида без да те раня.
Ако сгреша,убий ме,няма да се браня,
по-добре грешница на клада,
не измамница пред вратите на Ада!

© Мария Манчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??