11 нояб. 2009 г., 12:30

Ако те няма 

  Поэзия » Любовная
1220 0 4

АКО ТЕ НЯМА

 

Ако те няма ...
сълзи глождят ми очите.
Угасва светлината.
Мракът
прогонва блясъка на дните.
.......................

Ако те няма –
бих те нарисувала с перо,
да зная само, че за мен ще съществуваш.
Бих търсила от птиците крило,
да долетя до теб, гласа ти да дочувам.

Ако те няма –
вълшебна песен бих изпяла,
с вълшебни думи - песен на обречена.
Гласа и образа си бих продала
да те догоня в пътя ти далечен.

Ако те няма -
цялата земя бих прекосила.
И в изгрева, и в залеза, навред ще търся.
От живата вода бих взела сила,
та в спомена за тебе да възкръсна.

© Роси Савова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??