29 апр. 2010 г., 10:20

Ако ти ме погледнеш така... 

  Поэзия
693 0 6

Знам, че ти си ме виждал.

Знам - и аз те видях.

Оттогава е толкова тихо

зад прозореца. Толкова истински

след онази нощ в мен побеля.

 

Вероятно със теб се пропуснахме,

ала колко - живот или два -

до съседната улица има...

Продължи и помни - ще те видя,

ако ти ме погледнеш така.

 

Днес са призрачно хлъзгави дните,

потъмнели от ласки и глад,

аз от теб само поглед си имам,

но да знам, че съм нечия - стига,

само ти запомни ме така.

© Ася Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??