Как странно е устроен днес светът,
уж всички сме хора и всеки следва своя път,
напред и нагоре, амбиции, надежди, мечти...
Буйна младост, наивна,
почакай!... Малко се спри!
Пред прага на живот охолен
една ламя стои,
гледа втренчено и злобно...
"Дай ми душата си или се върни!"
© Белла Все права защищены