5 нояб. 2019 г., 07:44

Алчността 

  Поэзия » Философская, Гражданская
544 1 0

Човекът често, уви, иска да има

много имоти и пари,

иска само да взима

и това го поквари.

Той, разбира се, забрави,

че временно е на този свят,

с парите що ще прави,

когато в гроба ще е опят!?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??