28 мар. 2010 г., 23:59

Аlive* 

  Поэзия » Другая
848 0 13

като няма друго място

в очите си ме пусни

да погледам

черно бял филм за човек и риби

и самолет

ще ти видя синьото

точният брой ябълки

онзи прекрасен смях

спасението преди  да ме целунеш

знанието на всички Еви

вплели поглед в греха

ще  съм змия  и сън

или предишен спомен от живот

в който си  рибар

или мълчаливец на край на езеро

с незавързана лодка

ще се усмихна ярко

може  би

и може би ще поискам

най-красивата ти нощ някога

съставните ù части

устни ръце стон в

ненаписан роман от три части

и предисловие с подходяща илюстрация

ще съм драматичен момент

прогледнал по-късно

и една вибрация ниско

започваща тeб
черно бяло

в очите си ме пусни

да виждам

че

си

 

 

*живи

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=LqjktVjkrFk&feature=related

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??