14 мар. 2014 г., 13:05

Амплитуда 

  Поэзия » Философская
344 0 1

Когато „пожелаеш”

              живот в гърло

                       да те притисне.


Сядай да ридаеш,

               но като първо
                    здраво   зъби стискай.

 

Искаш да мечтаеш?

                   Тогава знай
                               и смело искай!


 Че вместо да роптаеш,

                        себе си познай

                                  висок и нисък....

© Георги Бъчваров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??