1 июн. 2006 г., 20:40

*Ангел или Демон* 

  Поэзия
1390 0 8

*Ангел или Демон*


Ще бъда ангел бял,

с разперени криле при теб ще долетя,

ще те милвам така, както не си мечтал,

ще бъда безгранично нежна и добра.

 

Но ти недей ме гледа с плахите очи,

не си помисляй и за миг, че сън съм,

ще съзреш може би две диамантени сълзи,

но не ще заплача и усмихната ще съм.

 

Ще мине време, ще се променя,

в демон сатаничен ще бъда въплътена,

ще те измъчвам и ще те раня,

както ти различен си и аз ще бъда променена.

 

Недей се възмущава, че съм толкоз крайна,

аз мога силно да обичам и така да мразя,

сега различна съм, но като теб коварна,

отмъщавам ти и още мъст в себе си ще пазя.

 

Ти сам реши какъв ще бъдеш –

нежен ангел или демон сатаничен,

трябва много да се потрудиш,

дарявай обич, за да си обичан.

© Мария Амбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??