26 сент. 2008 г., 07:34

Ангелите в дяволи се влюбват 

  Поэзия
867 0 4
Разплаках ангелите. Ах, горките!
Дъжд изсипа се от техните сълзи.
Че винаги така се случва с добрите,
все някой се намира да ги нарани.

Разплаках даже дяволите черни,
такава грешница не са видели.
Видяха го за мен той да жали
и дяволът в църква свещ запали.

Разплаках хиляди очи,
грешни и безгрешни души.
Никой не може да ме разбере
и да прости за моите грехове.

Че този мъж за мене всичко даде,
дари ми най-чистата сълза живот.
Заради мене всичко той предаде,
пред нищо се не спря да ми даде любов!

Аз съвест нямам ли, кажете?
Отрова всявам в чистите сърца.
Винаги така постъпвам с мъжете,
осмелили се да ми покажат любовта...




© Ванеса Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • много.. ама много хубаво
  • Това ми хареса! Много! Поздравявам те!
  • Благодаря ти много , мила Хриси.Но това,което съм написала не се отнася до мен
  • Тъжно е, Ванеса! Трябва да промениш нещата.Не може вечно да нараняваш.Дано не се обърне някой ден, съдбата срещу теб!

    Стихчето е много хубаво! Харесва ми! Поздравленя!!!
Предложения
: ??:??