11 янв. 2014 г., 18:46

Анна 

  Поэзия » Любовная
754 0 3

Няма капки дъжд по кожата на Анна.

Това е само изпотяващият си се пълен, ужасяващ страх.

Тъжно е това.

Пусни го, Анна, пусни го да те хване!

Няма бягство от обичан, Анна!

Той ще е със тебe  ден и нощ.

Страх те е, но нека да те хване!

Да те милва, да те люби цяла нощ!

После ще си тръгне и ще е със друга Анна.

Ти прости му, Анна.

На обичан се прощава, Анна.

И да не забравиш, пак прости му без да го наказваш, Анна!

Наказанията ги измисля друг.

 

 

© Никол Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??