2 июн. 2012 г., 09:27

Аплаузи 

  Поэзия » Другая
772 1 1

Силен усет,
картина пред мен.
Вибрация нежна,
дланта ми, докосваща теб.

 

 

РАЗпъната маса,
РАЗпилени снимки,
РАЗмазана стая,
РАЗмит мироглед.

 

 

В думите губим се,
ЧЕЗНЕМ в минутите,
часовникът КЪНТИ 
"Завесите спусни!"

 

ОТВОРЕНА е днес вратата,
нека чуят ни
и смеят се на празните ни приказки.
Няма СВЕТЛИНА!
Нека видят ни
и чудят се на избледнелите ни СИЛУЕТИ.

 

 

Тромпети!
Тромпети!
Виждам само теб.
В теб съм се изгубила.
Стряскам се.
А до мен свистят аплаузи.
Аплаузи.
Аплаузи.

© Силвия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??