14 нояб. 2019 г., 17:58

Апокалипсис 

  Поэзия
678 0 0

Ето започна се черният ден,

отваряш очи и си вече сломен.

Слушаш новини -

пропаганда от лъжи,

мерзост, поквара

"учени откриха нов смъртоносен грип, който се предава по комара"

Убийци във бяло, крадци във костюми, най-нагло, легално се гаврят с духа ни. Легален тероризъм, бял капитализъм.

Как черното е бяло, бялото - черно. Разменяш местата, съзираш нещата,

че ти си престъпник, ако отричаш лъжата.

Доброто е злото и злото доброто.

Лъжецът лъже, защото истината е лъжа, тоз който казва "истина" върши пъклени дела.

Облечени в бяло почернят Света.

Контрол над популацията казва елита,

аз казвам Апокалипсис и всичко отлита. Да се въздаде справедливост тук на земята, или е черно или е бяло, има само два цвята.

Да Ви изгорят парите, да Ви изгорят телата,

а накрая във Ада да Ви изгори и душата!

© Ясен Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??