18 февр. 2018 г., 23:34

Апостоле, целувам ти ръка! 

  Поэзия » Гражданская
579 2 1

Апостоле, целувам ти ръка!... 
и кланям се пред тебе до земята. 
С достойнството ти цял народ се подигра, 
но днес е прошки, 
моля те, прости Ни!

 

Историята днес велик те помни 
и ще те помнят нашите деца, 
и твоите последни думи: 
"Боже, спаси България!" 
Сега!

 

Апостоле, целувам ти ръка! 
...днес е прошки, 
моля те, прости Ни!

© Анета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??