19 июн. 2022 г., 18:07

Аромати 

  Поэзия
219 0 1

 

 

 

Недей, Слънце, недей,

не разсъбличай толкоз жената,

като цвете нежно я грей,

че къде да я дяна -

стигат ми греховете в душата.

 

Мене ме яко препичай,

всички ми грехове изпари.

Добре де, преваляй!

Само аромат на момиче

за онзи ми свят остави ...

 

Как само

ще ми завиждат звездите ...

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??