11 апр. 2009 г., 13:32

Автопортрет 

  Поэзия
701 0 6

Автопортрет

 


Истинска и всеобхватна.
Чувствена и даже мила.
Хвъркаща, понякога летяща.
Влюбена, но никога влюбчива.
Искрена и обаятелна.
Палеща и даже огнена.
Усещаща, понякога трогателна.
Сдържана, но никога фалшива.
Прощаваща и утешителна.
Истинска и някак уникална.
Нетрадиционна, понякога дива.
Пленителна, но пак далеч от идеална!

   

© Наталия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??