10 янв. 2012 г., 19:30

Аз бях 

  Поэзия » Философская
1208 0 3

Бяхме дванайсет апостола.

Камбаната би за вечерня.

Седнахме с Господа, после

един от нас го предаде -

най-верният.

 

АЗ БЯХ този

Иуда Искариотски

и след тебе останаха, Господи,

тридесет сребърни шепи

история.

© Вероника Митева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??