12 дек. 2014 г., 21:20

Аз и Скуката 

  Поэзия » Другая
258 0 0

Не знаех аз какво е скука...
Но напоследък заскучах.
Пилея време там и тука
и съм несигурен и плах!

Затропаха ми по вратата,
Безсмислието, Пустотата
и най-приятелски стоят до мен,
и чакат с тях да съм блажен.

Със тях примигвам на парцали,
въздишам и съм уморен...
О, сякаш друг човек е в мен!
И дните ми са сякаш спряли!

Така, че ако не греша:
ще трябва с тях да се теша?!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??