27 мар. 2009 г., 13:02

Аз и Те 

  Поэзия
556 1 1

Аз не наранявам,

но и не прощавам.

Аз не обиждам,

но ме обиждат.

Аз не мразя,

но ме мразят.

Аз обичам,

а малко съм обичана.

Аз горя в огън,

а някой ме гаси.

Аз не се сбогувам,

други си отиват.

Аз не се срамувам,

на клюки не робувам.

Аз не страдам,

другите да му мислят.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??