26 дек. 2014 г., 17:11

Аз и Ти 

  Поэзия » Любовная
1124 1 0

Аз и ти
Колко сладко звучи?
Между нас хвърчаха искри
Аз и ти..
Запомни когато теб те боли
и мен ме боли..
Аз и ти..
Колкото и да се караме..
Обичам те ще си повтаряме..
Аз и ти..
Разделят ни дори и планини
но лицето ти виждам вечер
във красивите звезди..
Километрите са просто разстояние
не че си намирам оправдание..
но влюбен си остава моето състояние
затова като се върна смятам да ти отделя
на теб цялото внимание..
Когато ти казвам,че си лягам..
всъщност на леглото се облягам..
очите си затварям и си те представям..
Не заспивам с часове..
Просто се надявам,че си там и си добре..
Аз и Ти завинаги.. Oбичам те ..
Обичай ме и ти.

© Ален Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??