14 сент. 2007 г., 23:32

Аз и Ти 

  Поэзия
648 0 2
Бих искал да съм камък - буца лед,
която ти ще стоплиш с длани!
И аз - наистина слепец,
със пръсти да лекувам
твойте рани...
Бих искал да съм нежно цвете,
което ще докосваш със уста!
И аз, прегърнал ветровете,
да ти разказвам
за света...
Бих искал да съм буен огън
в камината на твоите мечти!
Ще се превърна
в черна сянка,
да бъдем неразделни -
Аз и Ти...

 

© Адрияна ташева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??