Аз вярвам
Аз страдам, когато си тъжен
и съм тъжна, когато те боли.
Аз се радвам, когато си силен
и се бориш за нашите мечти.
Аз викам, когато те няма,
аз плача, когато съм сама.
Аз страдам, попадна ли в яма
и чакам твоята ръка.
Аз зная, че ти ще ме чуеш,
ще ме потърсиш нейде в света,
ще ме изслушаш, ти това го умееш.
И ще научиш за моята тъга.
Да се бориш за нашата мечта,
да се радвам, когато си силен,
че съм тъжна, когато те боли
и че страдам когато си тъжен.
© Надежда Все права защищены