29 окт. 2014 г., 00:27  

Аз съм мутърче 

  Поэзия » Гражданская
273 0 0

Аз съм мутърче нахално.

Бате Бойко най-обичам.

За мангизи върша всичко кално

и подир тях аз тичам.

 

Аз съм мутърче сутеньор.

Най-обичам компаньонките да грабя.

По наглост съм аз рекордьор,

в море от кинти се давя.

 

Аз съм мутърче наркотрафикант.

Наркодилър пред мен се е отчел.

В симфонията на мафията съм музикант.

Кумирът ми "Винету" е чел.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??