23 мая 2010 г., 11:42

Аз съм нежна душа 

  Поэзия » Другая
759 0 3

АЗ СЪМ НЕЖНА ДУША


Аз съм нежна душа.

Нежните души не нараняват.

Аз съм меко сърце.

Не мога да ругая.

Аз имам топли очи.

Никого не гледам лошо.

Аз съм толкова сама,

без да съм сторила нещо подло.

Аз обичам да обичам.

Аз мразя да мразя.

Аз съм нежна душа.

За мен животът не е задача.

Аз докосвам искрено.

Любовта ми ги смразява.

Аз прегръщам истински.

Той бяга.

Аз докосвам с устни.

А той целува друга...

–––––––––––––––––

Повярвайте ми,

не съм избирала аз

тази нежна душа.

Боже, моля те, вземи си я!

Със какво съм я заслужила?

 

© Габи Кожухарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??