16 дек. 2007 г., 12:02

Аз винаги ще го обичам... 

  Поэзия
780 0 3

Аз винаги ще го обичам...

някъде във мене ще гори

и ранена ще ранявам и ще тичам

там, където повече ще ме боли.

 

Аз винаги ще бъда чужда.

Палечка за теб, за друг - Душа,

мила и любяща, наблизо при нужда -

пак накрая себе си да разруша...

 

Аз винаги ще съм различна...

заровила сърцето си в скръб,

малко нежна, малко злобна, иронична,

на душата моя обърнала гръб...

 

Аз винаги ще го обичам...

но спи спокойно, тук съм, при теб,

за миг ще остана, но после ще тичам,

полетяла в самотата си напред...

© Борислава Илиева Зашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??