22 июн. 2012 г., 12:50

... 

  Поэзия » Любовная
627 0 0

Вятърът в косите ми

и любовта в сърцето ми.

Блясъкът в очите ми

и радостта в душата ми.

Усмивката ти - топла, всеотдайна,

целувката - тъй нежна и безкрайна.

Смехът ти - като на дете,

колко силно аз обичам те!

© Десислава Никова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??