6 окт. 2012 г., 15:57

Бабино либе 

  Поэзия » Юмористическая
543 0 1

Първом тури си белило,

а сетне сложи и червило.

Навлече баба фустана

и се запъти към мегдана.

Там, под старото дърво,

се вие пъстро, шарено хоро.

Хоро тропат моми и ергени

все със празнични премени.

Започна баба да се озърта,

че нали няма риба дърта.

Поогледа се за момък млад,

че не иска старец белобрад.

Но тогава баба видя зóра,

че всеки момък има изгора.

Как да спечели баба битката,

като ù е повяхнала китката…

Закахъри се, но намери решение,

в секс шопа е нейното спасение.

Сега баба от щастие примира,

а либето ù вибрира ли, вибрира.

© Марин Маринов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??