МУТРЕСА
С мини фуста алена,
красива и галена, с пълната пазва,
правилата не спазва, с дебелата пачка
всичко помачка.
Упорита и тъпа, с походка игрива,
с тяло и секс към върха на славата
път си пробива.
На луксозно жилище и скъп джип е стопанка,
не само защото е хубава нимфоманка,
а защото знае с кого и за колко да нанка.
Звезда в телевизията и в жълтата преса,
но не е актриса, певица, не е поетеса -
тя е една преуспяла мутреса.
© Валери Николов Все права защищены