27 февр. 2020 г., 10:16

Барселона гейт 

  Поэзия » Юмористическая
517 0 0

"Не исках с теб да се прославя,

о, моя бедна Борислава!

Затвори се, уви, твоят бутик,

нищо, че е луксозен, че е шик.

За нищо ти не си виновна,

ти си моята Мадона

в тая пуста Барселона!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??