1 сент. 2012 г., 22:35

*** 

  Поэзия
524 0 0

Добро утро, море от сини чувства,
добре дошъл ти, мой красив палач.
Колко от живота си днес мога да закупя?
- Ден, минута или час?

Добър ден, красива, сладка утрин,
прекрасна, като слънчев лъч,
позволи да вкусам пак дъха ти,
поседни във моя морен скут.

Добър вечер ти - душа омайна,
със коси от дъхав мед,
кой плени те тъй незнайно 
и всели се трайно в теб.

© Щилияна Бахчеванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??