21 дек. 2008 г., 15:07

* * * 

  Поэзия » Любовная
815 0 2

Тайни копнежи, от тебе скрити,

с безброй изплакани сълзи,

с мечти на прах разбити

и едно "обичам те"  в устните мълчи.

 

Тебе искам само тази нощ

невинна, чиста, само твоя,

скрила в тялото си нежна мощ,

разбила мрака и покоя.

 

Аз съм скрита  в бурята от тайни,

безмълвната стихия в нежна красота,

с невинните очи сияйни,

въоръжена с най-красивата обич на света!

 

На Иван Р.

24.11.2008г.

гр. Стара Загора

 

 

© Габриела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??