21 сент. 2007 г., 20:59

*** 

  Поэзия
395 0 5
Нищо във всичкото...
Нищо преднамерено...
Обичайно необходимо...
Късно е...
Вече ненужно възмездие...

Всичко във нищото...
Просто...
Природно явление...

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??