25 мар. 2009 г., 18:29

* * * 

  Поэзия
1062 0 2

Ако искаш да разбереш

как се чувствам, когато те няма,

когато си някъде другаде с други,

не е нужно да ме питаш,

а застани на прозореца

и чуй как свисти есенният вятър,

как клони огъва,

дървета изтръгва,

къщи събаря...

Постой само минутка

и послушай вятъра -

всичко

ще ти стане ясно.

© Айше Рубева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??