8 окт. 2017 г., 11:00

... 

  Поэзия » Любовная
403 0 2

Отпивам глътка.

Тишина.

Морето е притихнало.

Мравките пият вода от него.

Една картина създадена от

Майката природа.

Обичам те, море.

Обичам и Майката природа.

Морето ми даде любовта,

а Майката природа силата

да повярвам, че някой ден

ще открия моята сродна душа.

Любовта да споделим.

 

 

П.п Мравките пият вода от морето,

така казват рибарите когато морето

е гладко като тепсия.

© Наско кирилов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??