9 нояб. 2013 г., 22:27

Беден народ 

  Поэзия » Гражданская
421 1 1

Докога ще тънем в беднотия?

Докога ще има скъпотия?
Вълк пак е на власт.

Отворил е той своята паст.

Тъй направена е системата.

Народе, пред теб е дилемата -

или смело да ги спреш,

или ти да умреш.

Пак прецакан е обикновеният трудещ се.

За него няма светло бъдеще.

Народе, отрежи на октопода пипалата,

да - опасна е играта,

но това е шансът ти да се спасиш

и живота си да подобриш.

Побързай, нямаш много време!

Свали от себе си това бреме! 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Браво, Гога!Но да не забравяме думите на АПОСТОЛА - ,,Трябват не думи,а дела!"
Предложения
: ??:??