7 июл. 2021 г., 21:34

Беше грешно 

  Поэзия » Любовная
254 0 3

 

     

      Беше грешно

 

Поисках те, но беше грешно,

за друга беше ти роден

и в този свят бе неизвестно

защо пресече моя ден.

 

Защо с очите си големи

докосна моята душа?

И в тези мигове вълшебни

донесе много красота!

 

Каква съдба така предсказа

орисницата в този час?

Сърцето ми все теб открива,

но няма щастие за нас.

 

Дали е правилно не зная,

че ти се влюби също в мен.

Поисках те, но беше грешно,

за друга беше ти роден.

             Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??