20 авг. 2008 г., 14:24

Беше грях... 

  Поэзия » Любовная
782 0 15
БЕШЕ ГРЯХ, БЕ ЛЮБОВ ЗАБРАНЕНА,
АЛА НЕ И ЗА МОЙТО СЪРЦЕ,
ЩОМ ПРИЕ НИ НОЩТА ОЗАРЕНА
ПОД ОКЪПАНО С НЕЖНОСТ НЕБЕ.

БЕШЕ ОБИЧ ОБРЕЧЕНА, ТРУДНА,
НЕ ПОМИСЛИХ ЗА ТЕЖКИЯ КРАЙ,
ТАЗИ ВЕЧЕР С ТЕБ ПЪЛНОЛУННА,
БЕ ЗА МЕН НАЙ-ИЗМАМНИЯТ РАЙ.

ЛЮБОВТА НИ Е ДНЕС ЗАБРАНЕНА,
АЛА МОЙТО РАНЕНО СЪРЦЕ
СГРЯВА СПОМЕН ЗА НОЩ, ОЗАРЕНА
ОТ ОКЪПАНО С НЕЖНОСТ НЕБЕ.

© Красимира Касабова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??