9 мар. 2008 г., 20:58

Без... 

  Поэзия
545 0 7
Незрими са
 безЛичните пространства
за слабата, безпомощна душа.
Жестоки са,
 безПрецедентни,
вариантите,
които изкушават всяка... суета.
БезМислените мигове -
 къде ли са?!
Отчайващо,
 безЖизнено валят.
Прибързано
 безЧинните терзания
осуетяват всеки следващ... път.
БезРопотно се нижат дни,
 под монотонни удари
на времето,
което безПристрастно
 отминава,
но оставя някъде по път
 болезнени следи
за някакво си... пребиваване -
 на този свят...

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??